Vejledning til lokalafdelingernes webmaster

Alle lokalafdelinger, hvis hjemmesider ligger på domænet www.foreningen-norden.dk, har en hjemmeside, som er oprettet i programmet WordPress. WordPress er et CMS-program, som er meget brugervenligt at vedligeholde.

Nedenfor kan du hente en brugervejledning med de mest grundlæggende funktioner i WordPress, sådan at du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på lokalafdelingens hjemmeside.

Du kan rekvirere login-oplysninger til din lokalafdelings hjemmeside hos webmaster@foreningen-norden.dk.

Hent brugervejledningen i WordPress her (pdf-format). For at downloade – højreklik og vælg ‘Gem link som‘. Du finder oplysninger om hvordan man redigerer i kapitel 2.

Landskontoret sørger for at rette bestyrelsesoplysningerne på de hjemmesider, som ikke bliver administreret af lokalafdelingerne.

da_DKDanish